check_circleVoor alle leeftijden!
check_circleHet grootste Halloween event van Brabant
check_circleMeer dan 150 acteurs
close Koop nu je tickets
Klantenservice

Halloween Standdaarbuiten tickets

Halloween-Standdaarbuiten-tickets
Het grootste halloween event van Brabant vind je in Standdaarbuiten. Met 3 grote spookhuizen en een leuke trick or treat route beleef je de avond van je leven.

 

Terror Nights in Standdaarbuiten is een halloween event voor jong en oud!

Zo hebben we een spookhuis die zeer geschikt is voor kinderen, maar ook een spookhuis waarin je als gewaagde bezoeker even achter je oor krabbelt.
De intensiteit van de spookhuizen worden vooraf aangegeven zodat je een keuze kan maken of je deze stap in je leven wilt zetten.
 

Halloween acteurs ook uit Standdaarbuiten!

Door de jarenlange ervaring in het organiseren van een halloween evenement geven wij les aan onze acteurs welke ook uit Standdaarbuiten komen!
Vind je het leuk om te acteren? Vul dan ons aanvraag formulier in en wij nemen zsm contact met je op!


Koop je tickets via deze link

https://www.muziement.nl/TERRORNIGHTS2019
Dit jaar hebben we de volgende spookhuizen:

TERROR CIRCUS *** 
Voor jong en oud maak kennis met Halloween.
Dit spookhuis is volledig in teken van het circus, met mooie decoratie en acteurs die ingesteld zijn om het voor iedereen toegangkelijk te maken.

WALK OF TERROR ** Leuke looproute met snoepjes.
Voor de kinderen onder de bezoekers hebben we een leuke looproute met diverse trick or treat huizen.
Maar ook vind je op deze route onze huis DJ en diverse buiten acts. Een zeer gave ontdekkingsreis in de halloween sfeer.

TERROR JUDGE**** Op bezoek bij Terror Judge.
Zijn naam zegt het al, je komt bij de rechter en word onterecht veroordeeld. Moet je wederom op bezoek bij Dokter Terror, of krijg je de doodstraf?
In dit spookhuis kan je het zo eng maken als je zelf wilt, jij kan de hoofdpersoon worden van de act, of word het toch iemand die je heb meegenomen? Dit spookhuis is geschikt voor iedereen.

TUNNEL OF TERROR ***** Al 10 jaar het meest spraakmakende spookhuis op onze events! 
Het engste spookhuis van Nederland, dat durven we hard op te zeggen. Door de 300 meter donkere gangen loop je 4 minuten lang voor maar ook achterom te kijken. in dit spookhuis staan 30 acteurs te wachten op jou komst. Hier zijn geen grenzen!


Koop nu je tickets voor Terror nights in Standdaarbuiten.
 Ontvang een beetje terror in je mail

Jaarlijks versturen we ongeveer 3 mails over TERROR NIGHTS. Dit zijn voornamelijk mails wanneer het event plaats vind, wanneer het beeldmateriaal op onze website staat en wanneer de tickets bijna zijn uitverkocht!

Aanmelden